Tatlı krizleri için ideal olacak bir De Lucca tarifi!
Bu tarifimizin bir diğer özelliği ise yalnızca 2 malzeme kullanıyor olmamız, bu yüzden evde hızlıca yapmanız çok çok kolay olacak.
• 1 kavanoz De Lucca Kakaolu Bisküvi Kreması (De Lucca Cocoa Cookie Butter)
• 4 adet yumurta kullanıyoruz. İlk yapacağınız iş fırınınızı 180 dereceye ayarlayıp ısıtmak olacak.
Orta boy bir borcamı sıvıyağ ile hafifçe yağlayın ve kenarlarından sarkacak şekilde bir yağlı kağıt serin. Şimdi ise yumurtaları çırpmaya başlıyoruz! Yumurtaları bir mikser kabına alın, düşükten başlayarak orta-yüksek derecede 7-8 dakika boyunca, kabarıp köpük olana kadar çırpın. De Lucca Kakaolu Bisküvi Kremasını mikrodalga fırında arada karıştırarak 1 dakika boyunca ısıtın. Mikser ile çırptığınız yumurtaların içine incecik akıtarak ve hafifçe çırparak kremayı ekleyin. Spatula yardımı ile karıştırın ve borcamın içine dökün. Önceden ısıttığınız fırında yaklaşık 25 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra leziz brownieniz oda sıcaklığına gelinceye kadar bekleyin, daha sonra borcamı ters çevirerek çıkarın. Yağlı kağıdı da sıyırdıktan sonra, dilimleyip servis edebilirsiniz.